27 Temmuz 2015 Pazartesi

Farklı Renkler

Ne kadar dikkatli bakıyorsunuz?

Test etmek için harika bir uygulama sizi bekliyor. Hem gözünüzü hem dikkatinizi hem de beyninizi test edin ve çalıştırın. Basit ve sade tasarımıyla alışkanlık yapacak bir uygulama.

Zeka, dikkat, sabır gerektiren bu uygulama tamamen ücretsiz olarak sunulmaktadır.
En kısa sürede bitirin ve 1. olun.

Yavaş yavaş zorlanan 3 bölüm sizi bekliyor.

İlk bölüm tek farklı renk olan kareyi bulmak. Dikkat! Milisaniye ile kaybedebilirsiniz. Unutmayın bu bölüm sadece alıştırma için :)

İkinci bölüm sizi zorlayacak bir bölüm. İki raftan oluşan ekranda üst rafin aynisi alt raftada var fakat bi kare uat rafa gore degisik. Bakalim bulabilecekmisiniz. Yapmasi basit ama hızlı yapmasi çok zor olan bir bölüm sizi bekliyor. Unutmayın bu bölüm zor ama çok zor degil :)

Üçüncü bölüm dikkat, zeka ve hizin çok onemli oldugu bir bölüm. Ayna mantigini dusunun. Yani alt taraf üst tarafin yansimasi. Sol üst köşe sol alt köşe ile ayni olmali. Yine alt taraftaki farkli rengi bulmalisiniz. Tabi bulabilirseniz. unutmayin bu bölüm sizi zorlayacak. Ve bu bölümü yaparak arkadaslariniza hava atabilirsiniz :)

Otobüste giderken, yolda yururken, otururken, yemek yaparken yani her zaman oynayabileceginiz bu oyunun tek püf noktasi hızlı olmak. Hızlı olmak için çok oynayın ve 1. olun.

Haydi sizi oyuna davet ediyoruz.

'DEN EDİNİN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder